Facebook Twitter Youtube
Online: Членови:0 | Гости:1643
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

За што лажат жените во кревет

 

Зошто жените користат секс лаги ?

 


На секоја жена и е јасно колку чувствително и бесценето за мажите е нивното его. И, за да не биде повредено, жените често користат една или друга, благородна за сексот, лага. Други пак лажат за да го зачуваат сопственото достоинство и да не бидат сметани за лесни жени. Се разбира, има и такви, кои лажат подмолно, со цел да го вртат мажот околу малиот прст.

 

 

 

За што жените најчесто лажат во кревет ?

 

 

 

„Свршив“

 

За да не ја расипат претставата на мажот за нековите „завидни“ сексуални способности или за да стават крај на редицата еднакви прашања, од видот „Сврши ли?“, жените глумат оргазам. Но, со таа лага не помагате ниту себе си, ниту на партнерот.

 

„Освен со тебе, сум спиела и со уште двајца, но ти си најдобар“

 

Тоа е една од најпроѕирните, но сепак најчесто користени лаги, кои имаат за цел да ја задоволат љубопитноста на мажот. Ако мажот паѓа од Марс и нема многу искуство, ништо чудно да се фане на оваа женска секс лага.

 

„Огромен ти

 

Ако жената го покрене ова прашање, значи дека мажот има завидно достоинство, кое дури малку ја плаши жената или е големо колку игла.

 

„Не фантазирам за други мажи“

Еден од повеќето машки стравови е, дека ако не се добри во кревет, жената ќе започне да фантазира за други мажи, секс пози и за што ли уште не, за време на секс или мастурбација.

 

 

 

 

 

 

 

sanya |
Можеби ќе Ве интересира...
Што сакаат жените?
Денес жените постигнаа многу повеќе од колку што нивните баби можеа да замислат. Жените се во политиката, во вселената..
од Романтичен |
Факти за жените
Разликата помеѓу жените и мажите е огромна. Мажите и жените се различни во секој можен аспект на човечкиот живот...
од Романтичен |
Жените за романтика
Жените сакаат романтика: вечера под светлина на свеќи, држење за рака на зајди сонце...
од Јаги |
Жените во средно доба се посекси
Жените во средно доба се повеќе сексуално активно, откако кога биле во своите дваесети години...
од Романтичен |
Коментари

Слики од нашите членови

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Beastly (Ѕверски)

Модерна верзија на „Убавицата и ѕверот“ каде што тинејџер од Њујорк се претвара во чудовиште за да ја најде вистинската љубов.

Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens