Facebook Twitter Youtube
Online: Членови:0 | Гости:6
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Љубовни Пораки

Lubovna poraka: Човек никогаш не треба да заборави зошто е роде
Ljubovna poraka:
Ljubovna sms poraka: Те гледам и знам дека те сакам. Ме исполнуваш како убавина, ме топлиш како сонцето, ме галиш како ветерот, ме гушкаш како дете. А јас сум совршено среќна што те имам мил мој! Те сакам за
Љубовна порака: Стави го моето  					име под перница, да те води низ соништата, 					да те чува од секаков бол, да  					т
poraka za prijatel: Годините тивко минуваат, чекор по чекор, животот оди трајно и по толку врем
Sms poraka: Толку сме блиску а сепак предалеку, делиме се иако е премалку и не е дека не
Љубовни смс пораки: Без тебе во мојата прегратка чувствувам празнина во душата. Се фаќам себеси како во толпата
poraki za valentajn: Љубовта се раѓа, жив

Љубовни пораки | Ljubovni poraki

Објавете ваша порака

Категорија:

Слики од нашите членови

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Waiting for forever (Чекајќи за засекогаш)


Романтична приказна за дечко кој е задоволен од тоа да живее без сигурна работа, но со љубовта од неговото детство.

Rachel Bilson, Tom Sturridge


The table 'dubug_info' is fullThe table 'dubug_info' is full