Facebook Twitter Youtube
Online: Членови:0 | Гости:911
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Проза

Ми се допаѓа...
кога си до мене, кога ќе ме гушнеш и ќе те гушнам, кога се шетаме заедно, кога те гледам во очи, кога пишуваме...
од Романтичен |
Љубов
Постојано се трудеше околу него. Постојано беше околу него. Проба сè, баш сè. Дури и будала беше на моменти, дури и се глупираше. Си велеше...
од Незнакомка |
Мејнстрим
Боли. Ах, како боли. Секоја секунда без тебе. Помислата да те немам е поболна од сè. А така сакам да те гушнам, да...
од Незнакомка |
Момент на среќа
Со поглед го бараше насекаде. Меѓу сите тие непознати и познати лица. Како одеше низ гужвата, така ја поздравуваше некој од време на време...
од Незнакомка |
Лажна љубов
Го слушам гласот на болката која се задушува во солзи. Се сеќавам... за миг ти ме заслепи, толку брзо ме оосвои, бев опседната од тебе. Ме освои со св
од Моника |
Понекогаш
Понекогаш кога сум сама во оваа моја празна соба, ми се наврака нешто, има нешто што ме копка, нешто што ме влече пред да ги склопам очите да помислам
од Емилија |
Мојата ѕвезда
Ги гледам ѕвездите и се прашувам зошто мора да е вака? Зошто мора да си далеку колку што се и тие? Зошто и тебе не можам да те допрам кога ќе посакам,
од Романтичен |
Љубовта нема зборови!
Сама сум, а мислите ми се кај тебе. Така е секој ден откако се заљубив во тебе. Секоја ноќ сонувам дека си крај мене и заплакувам затоа што не сме зае
од Маја |
Проза
Готово е меѓу нас!
Една топла јунска ноќ додека се ширеше мирисот на липите, додека ѕвездите блескаа на небото, а лисјата тивко шушкаа, се појави ти велејќи ми со твојот
од Елена |
Проза

Слики од нашите членови

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Beastly (Ѕверски)

Модерна верзија на „Убавицата и ѕверот“ каде што тинејџер од Њујорк се претвара во чудовиште за да ја најде вистинската љубов.

Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens