Facebook Twitter Youtube
Online: Членови:0 | Гости:1121
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Хороскоп Девица

17ти - 23ти август
Во првите денови од неделата ќе се здобиете со значителни ползи во професионалната област.
Вие сте многу педантни, па затоа и вашите бакнежи се многу кратки и чисти - нема многу лигавење кај вас. Затоа вашиот партнер можеби понекогаш ќе се пожали дека тоа за него/неа не е бакнеж.
Девицата бара партнер кој во целост ќе ги исполни нејзините критериуми. Обично е срамежлива и емотивната наклонетост ја искажува преку ситни подароци или пораки. Колку и да се комуникативни и...
Девицата своето слободно време го користи за да го среди она по куќата што не стигнала во текот на денот. Девицата тоа време може да го искористи за да ги намести зачините по азбучен ред или сите шољи за кафе да ги намести по бојата на виножитото.
Девиците понекогаш не се однесуваат ни малку како Девици. Тие понекогаш уживаат кога другите ги прават љубоморни. Нивниот проблем е што само провоцираат со погледи и комплименти. Партнерот на Девицата порано или подоцна ќе сфати дека Девицата игра дволична улога, па станува или љубоморен или искомплексиран.

Кликнете тука за да ги видите другите хороскопски знаци

Zabavi mk logo